Meni
Korpa

Azul Mini

Azul Mini
Azul Mini
Azul Mini
BESTSELER Nema na stanju
Azul Mini
Azul Mini
Azul Mini

Opis artikla

Azul Mini predstavlja novo izdanje nagrađivane društvene igre Azul. U ovom Mini izdanju, sve komponente su umanjene u odnosu na originalno izdanje i staju u malu prenosivu kutiju. Čak je i vrećica iz koje se izvlače pločice namenjena da ceo sadržaj igre možete da spakujete u nju i da igru ponesete bilo gde. Kartonske table su u ovom izdanju zamenjene plastičnim, koje na sebi imaju ispupčenja na koja se postavljaju pločice, kako se ne bi pomerale.

Azul Mini je tako dizajniran da vam pruža mogućnost da igrate igru bilo gde.

Azul je društvena igra koja je prograšena za najbolju svetsku igru 2018. godine. Ova porodična društvena igra ima vrlo prepoznatljiv izgled i dizajn, ali je ipak najpoznatija po zanimljivim mehanikama i odličnom kvalitetu komponenata. Tema je inspirisana mavarskim mozaicima koji krase pojedine zgrade u Portugalu. Igra vas stavlja u ulogu keramičara ili dekoratera koji ukrašava zid šarenim pločicama.

Azul je apstraktna društvena igra u kojoj sakupljate pločice različitih boja, postavljate ih na svoju tablu po određenom redosledu i na osnovu toga dobijate poene. Sam način biranja pločica je ono što igri daje specifičnost, ali i interaktivnost, zato što je potrebno pratiti i table ostalih igrača ukoliko želite da odigrate dobro i pobedite. ono što igri daje specifičnost, ali i interaktivnost, zato što je potrebno pratiti i table ostalih igrača ukoliko želite da odigrate dobro i pobedite. 

Azul zbog svoje popularnosti ima 4 potpuno nezavisne igre u seriji. Ovo je mini verzija prve od njih, i ne može se mešati ili kombinovati sa ostalim igrama iz serije. Svaka od tih igara je specifična, a poslednja od njih - Azul Kraljičin vrt, takođe je prevedena na srpski jezik.  


Društvena igra Azul na boardgamegeek.com

Azul Mini
Opšte informacije
Trajanje partije 30-45 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 1.76 / 5
Mehanike igre Drafting, End Game Bonuses, Pattern Building, Set Collection, Tile Placement, Turn Order: Claim Action
Dizajner Michael Kiesling
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Azul Mini
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač MIPL
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1911
2,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro