Meni
Korpa

Azul Mini

Azul Mini
Azul Mini
Azul Mini
NOVO -25 %
Azul Mini
Azul Mini
Azul Mini

Opis artikla

Azul Mini predstavlja novo izdanje hit društvene igre Azul. U ovom Mini izdanju, sve komponente su umanjene u odnosu na prvobitno izdanje kako bi stale u malu prenosivu kutiju. Čak je i vrećica iz koje se izvlače pločice namenjena da ceo sadržaj igre možete da spakujete u nju i da igru ponesete bilo gde. Kartonske table su u ovom izdanju zamenjene plastičnim tablama koje na sebi imaju mala ispupčenja da se pločice ne bi pomerale, jednom kada ih postavite.

Azul Mini je fantastično dizajniran i omogućava vam da vašu omiljenu igru igrate bilo gde!

Azul je društvena igra koja je prograšena za najbolju svetsku igru 2018. godine. Ova porodična društvena igra, svojim izgledom i dizajnom, osvaja na prvi pogled, a sjajnim mehanikama i kvalitetom zadržava igrače kraj sebe satima.

Tema je inspirisana mavarskim mozaicima koji krase pojedine zgrade u Portugalu. Igra vas stavlja u ulogu keramičara ili dekoratera koji ukrašava zid prelepim pločicama.

Azul je apstraktna društvena igra u kojoj sakupljate pločice različitih boja, postavljate ih na svoju tablu po određenom redosledu i na osnovu toga dobijate poene. Sam način biranja pločica je ono što igri daje specifičnost, ali i interaktivnost, zato što je potrebno pratiti i table ostalih igrača ukoliko želite da odigrate dobro i pobedite. 

Azul zbog svoje popularnosti ima 4 potpuno nezavisne igre u seriji. Ovo je prva od njih, i ne može se mešati ili kombinovati sa ostalim igrama iz serije. Svaka od tih igara je specifična, a poslednja od njih - Azul Kraljičin vrt, takođe je prevedena na srpski jezik.  

Azul Mini
Opšte informacije
Trajanje partije 30-45 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 1.76 / 5
Mehanike igre Drafting, End Game Bonuses, Pattern Building, Set Collection, Tile Placement, Turn Order: Claim Action
Dizajner Michael Kiesling
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Azul Mini
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač MIPL
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1911
2,100.00Din
2,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro