Meni
Korpa

Drustvene igre blog - Recenzija RSS Feed

18.11.2022 Break the Code i Break the Cube recenzija
DankoP 0 948
O IGRAMAKada se krajem prošle godine pojavio u prodaji u Srbiji, Break the Code mi je bila poputno nepoznata igra. Međutim, dedukcija koja radi u 2 ig..
15.6.2022 Pljačkaši Severnog mora - Recenzija
DankoP 0 1282
O IGRISada već davne 2014 Šem Filips je kroz svoj Garphil Gejms izbacio Brodograditelje Severnog mora, igru koja nije baš mnogo uticala na svet društv..
16.5.2022 Sushi Go - Recenzija
DankoP 0 953
O IGRIPoslednjih godina (ili decenija), Japanska kultura je postala planetarno popularna, pa je osim do televizijskih i kompjuterskih ekrana stigla i ..
5.4.2022 Get on Board: New York & London - Recenzija
DankoP 0 1098
O IGRISećam se kada je, nekada davno, moj prijatelj, vozač autobusa za GSP, dolazio premoren sa posla i radosno palio računar kako bi se opustio uz vi..
27.3.2022 Railroad Ink - Recenzija
DankoP 2 1113
O IGRIAko vas lupanje kockica po tankom metalnom stolu i pisanje rezultata po papiru nostalgično vraća u tople morske večeri, niste jedini. No, za raz..
22.1.2022 Everdel recenzija
DankoP 5 2023
O IGRIDobro došli u dolinu Everdel. Ispod večnog drveta, različite šumske životinje našle su svoje savršeno mesto za život. Tu su pošte, skladišta, os..
13.9.2021 Khora: Rise of an Empire - Recenzija
borcha 0 1076
IELLO je firma koja je fokusirana na porodične društvene igre, zato je i bilo veliko iznenađenje kada su najavili “expert” igru - Khora: Rise of an Em..
15.8.2021 Hronike Zločina Recenzija
DankoP 0 1254
KOMPONENTE I GRAFIČKI DIZAJNU lepo ilustrovanoj kutiji nalazi se solidan insert sa kartama karaktera i dokaza, osnovnom tablom za igru na kojoj ćete p..
18.5.2021 7 Wonders Duel
DankoP 0 883
7 Wonders Duel je u osnovi engine builder, drafting igra u kojoj igrači tokom svog poteza biraju jednu od trenutno raspoloživih karata (građevina) i m..
Prikaz 1 do 9 od 9 (1 Strana)